Efbet предлага виртуални баскетболни мачове

Efbet предлага виртуални баскетболни мачове

В почти цял свят не се провеждат баскетболни мачове поради пандемията от коронавирус, но сайтът за залагания Ефбет предлага на играчите си баскетболни двубои. Залози на баскетбол може да намерите в раздела с виртуални спортове на Ефбет букмейкър. В днешно време виртуалните игри заемат голяма част от ежедневието на много хора. Онлайн букмейкърите отдавна предлагат най-популярните спортове във виртуални варианти, за да може по всяко време да има залози за играчите. Точно това прави и Ефбет, като в техния сайт може да откриете и други виртуални игри като футбол, тенис и конни състезания. Но в тази статия ще се концентрираме на виртуалния баскетбол и ще разберете как протича един двубой и какви са опциите за залагане.

Виртуалният баскетбол в Efbet се играе в първенство, което се състои от 16 отбора. Във всеки кръг може да залагате на предстоящите събития. Чрез специален софтуер резултатите от събитията се генерират, но в същото време с картина на живо може да наблюдавате развоя на срещата. В баскетболното първенство на виртуалните игри на Ефбет участват отборите от най-известната лига в света – NBA.

Правилата на виртуалния баскетбол въобще не са по-различни в сравнение с официалните мачове. Отборът в края на мача с най-висок резултат е победителят. Както е характерно за баскетболния мач в реалния живот, виртуалните мачове се играят в  четири четвърти, като краят на втората четвърт бележи полувремето в срещата.

Видове виртуални баскетболни залози

Ефбет предлага доста залози на виртуален баскетбол. Основните пазари са за победител, но ще намерите категории за общо точки, печеливша разлика, хендикап, първи до и общо за отбор.

Залог за победител – Можете да направите залог на отбора, който очаквате да спечели мача, на отбора, който очаквате да спечели първото полувреме, както и на отбора, който ще има по-висока резултатност за всяка от четирите четвърти.

Общ залог на точки – Всички залози за общи точки в мача се представят като над / под залози във Виртуални спортове. В ефбет имате възможност да заложите на разнообразни линии за общо точки в мача, като също така са налични и пазари за полувремената на срещите.

Пример: Ако залогът за над / под е зададен на 185.5 и изберете „под“, вие залагате на 185 или по-малко точки от двата отбора заедно в мача. Ако изберете „над“ в този пример, залагате на 186 точки или повече.

Залози за печеливша разлика – Клиентите на Ефбет могат да залагат на виртуалните баскетболни двубои на печеливша разлика. Тук имате три възможности за залог. Даден отбор да спечели с 1-5 точки, с 6-10 точки или с 10 или повече точки. Ако виждате нисък коефициент за краен изход за даден отбор, то може да пробвате прогноза този тим да спечели с 10 или повече точки на висок коефициент.

Хендикап залог

С опцията за хендикап във виртуалния баскетбол можете да намалите или добавите точки за двата отбора. Това може да се направи за крайния резултат на играта или на полувремето.

Пример:

Ако Маями играе срещу Далас и изберете залога +6.5 за Маями, това означава, че очаквате те да спечелят, когато към резултата им се добавят 6,5 точки. Ако вместо това изберете коефициента за Далас на -6.5, това означава, че очаквате Далас да спечели, дори и след като 6,5 точки са били отклонени от резултата им. В такъв случай Далас трябва да спечели със седем или повече точки разлика.

Първи до – Това е много атрактивен пазар на виртуален баскетбол в Ефбет. Тук просто залагате кой отбор ще вкара първи 20, 40 или 60 точки.  Изберете вашия фаворит и заложете на него.

Както се убедихте, Ефбет предлага много залози на виртуален баскетбол, като мачовете в тази секция никога не спират. Единственият недостатък е, че не може да се възползвате от виртуалните игри на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *