Efbet предлага виртуални баскетболни мачове

Efbet предлага виртуални баскетболни мачове

В почти цял свят не се провеждат баскетболни мачове поради пандемията от коронавирус, но сайтът за залагания Ефбет предлага на играчите си баскетболни двубои. Залози на баскетбол може да намерите в раздела с виртуални спортове на Ефбет букмейкър. В днешно време виртуалните игри заемат голяма част от ежедневието на много хора. Онлайн букмейкърите отдавна предлагат най-популярните спортове във виртуални варианти, за да може по всяко време да има залози за играчите. Точно това прави и Ефбет, като в техния сайт може да откриете и други виртуални игри като футбол, тенис и конни състезания. Но в тази статия ще се концентрираме на виртуалния баскетбол и ще разберете как протича един двубой и какви са опциите за залагане.

Виртуалният баскетбол в Efbet се играе в първенство, което се състои от 16 отбора. Във всеки кръг може да залагате на предстоящите събития. Чрез специален софтуер резултатите от събитията се генерират, но в същото време с картина на живо може да наблюдавате развоя на срещата. В баскетболното първенство на виртуалните игри на Ефбет участват отборите от най-известната лига в света – NBA.

Правилата на виртуалния баскетбол въобще не са по-различни в сравнение с официалните мачове. Отборът в края на мача с най-висок резултат е победителят. Както е характерно за баскетболния мач в реалния живот, виртуалните мачове се играят в  четири четвърти, като краят на втората четвърт бележи полувремето в срещата.

Видове виртуални баскетболни залози

Ефбет предлага доста залози на виртуален баскетбол. Основните пазари са за победител, но ще намерите категории за общо точки, печеливша разлика, хендикап, първи до и общо за отбор.

Залог за победител – Можете да направите залог на отбора, който очаквате да спечели мача, на отбора, който очаквате да спечели първото полувреме, както и на отбора, който ще има по-висока резултатност за всяка от четирите четвърти.

Общ залог на точки – Всички залози за общи точки в мача се представят като над / под залози във Виртуални спортове. В ефбет имате възможност да заложите на разнообразни линии за общо точки в мача, като също така са налични и пазари за полувремената на срещите.

Пример: Ако залогът за над / под е зададен на 185.5 и изберете „под“, вие залагате на 185 или по-малко точки от двата отбора заедно в мача. Ако изберете „над“ в този пример, залагате на 186 точки или повече.

Залози за печеливша разлика – Клиентите на Ефбет могат да залагат на виртуалните баскетболни двубои на печеливша разлика. Тук имате три възможности за залог. Даден отбор да спечели с 1-5 точки, с 6-10 точки или с 10 или повече точки. Ако виждате нисък коефициент за краен изход за даден отбор, то може да пробвате прогноза този тим да спечели с 10 или повече точки на висок коефициент.

Хендикап залог

С опцията за хендикап във виртуалния баскетбол можете да намалите или добавите точки за двата отбора. Това може да се направи за крайния резултат на играта или на полувремето.

Пример:

Ако Маями играе срещу Далас и изберете залога +6.5 за Маями, това означава, че очаквате те да спечелят, когато към резултата им се добавят 6,5 точки. Ако вместо това изберете коефициента за Далас на -6.5, това означава, че очаквате Далас да спечели, дори и след като 6,5 точки са били отклонени от резултата им. В такъв случай Далас трябва да спечели със седем или повече точки разлика.

Първи до – Това е много атрактивен пазар на виртуален баскетбол в Ефбет. Тук просто залагате кой отбор ще вкара първи 20, 40 или 60 точки.  Изберете вашия фаворит и заложете на него.

Както се убедихте, Ефбет предлага много залози на виртуален баскетбол, като мачовете в тази секция никога не спират. Единственият недостатък е, че не може да се възползвате от виртуалните игри на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.