Новият, модерен и обзаведен клуб „Трета възраст” в град Левски отвори официално врата, съобщиха от общинската администрация. Отец Георги освети новия клуб и новата сграда до Община Левски. Той благослови пенсионерския клуб и всички в него с молитва за здраве и благоденствие.

Кметът на община Левски Любка Александрова поздрави всички от сърце с радост, с усещането за изпълнен дълг към възрастните хора, които ще се събират в новия светъл и просторен дом. Въпреки трудностите, с любовта в сърцата си, вярата и божията помощ новата придобивка е факт, отбеляза Александрова. Димка Първанова, председател на клуб „Трета възраст”, благодари на отец Георги, на общинското ръководство в лицето на кмета на общината, за това, че винаги полагат грижи и с обич се отнасят към възрастните хора.Сърдечни благодарности за грижата на кмета на общината и общинското ръководство отправиха и много от присъстващите на празника.

За своя нов дом възрастните хора поднесоха и получиха много и различни  подаръци, сред които бе и рисуван портрет на Васил Левски, който подари Николай Цонев с огромна благодарност към общината за новия и модерен  клуб „Трета възраст”.