Център за обществена подкрепа” Слънце”- гр.Ловеч инициира кампания в помощ на семейство, чийто дом е изгорял при пожар.

Здравейте, приятели !

Обръщаме се към Вас с огромна молба да опитаме да помогнем на четири малки деца чиито дом тази сутрин изгоря в близост до Ловеч.

Ние служителите на ЦОП, посетихме мястото и видяхме огромните щети, както и отбелязахме нуждата на децата от:

Дрешки, обувки, якета, кошари, одеяла, дюшечета, зимни якета, покъщнина, включително и всякакви мебели необходими за обзавеждане на една необитаема до сега къща, в която семейството ще се настани. За децата се грижи основно баба им, която получава малка пенсия и не може да покрие нито един от предстоящите разходи. Най-малкото дете е момченце на една година, момченце на четири години, момиче на шест и най – големият брат на седем.

1. За най- малкото дете са необходими памперси размер 4. Зимни дрехи и обувки за едногодишно дете. Хигиенни принадлежности за бебе.

2. За четиригодишното момче са необходими, дрехи обувки и по възможност играчки.

3. Шестгодишното момиче се нуждае от зимни дрехи, обувки, яке, хигиенни принадлежности, играчки, книжки и учебни материали.

4. За седемгодишното дете са необходими също дрехи, обувки, якета, анцузи, ученическа раница, тетрадки, химикалки, несесери и всичко необходимо за първокласник.

Общо за всичките деца спешно са необходими кошари, защото децата няма къде да спят, одеяла, чаршафи, дюшеци за кошарите и посуда необходима за приготвяне на храна, чинии и прибори за хранене. Освен това за да се поддържа хигиената на децата, спешно е необходима пералня, както по възможност и печка за приготвяне на храната им. Всички тези вещи, може да са употребявани, важното е да работят и да влезнат в употреба на семейството.

Тази кампания озаглавихме „ Помощ за децата в нужда“ и молим всяка дарена вещ да бъде по този начин озаглавена с етикет или бележка, за да бъдат лесно разпознаваеми от другите ни кампании.

Даренията може да изпратите на нашият адрес: гр. Ловеч, ул. Иларион Ловчански 1 бл. Октомври, партерен етаж – ЦОП – Ловеч

Тел: 0876552572

Предварително благодарим на всеки проявил ДОБРОТА, ЩЕДРОСТ И СЪПРИЧАСТНОСТ!