Община Тетевен изпълнява проект „Услуги за ранно детско развитие от Общностен център за деца и семейства – Тетевен“ по договор № BG05M9OP001-2.004-0036 , финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020г. и сключен Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, сключен между Министерството на труда и социалната политика и Община Тетевен.

Във връзка С решение на Комитета за наблюдение на Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ е увеличена продължителността на операцията BG05M9OP001-2.004 „Услуги за ранно детско развитие“ до 30.09.2023 година, както и общият ресурс по схемата с цел обезпечаване предоставянето на услуги за деца.

––––––––––––––––– www.eufunds.bg ––––––––––––––––                                                                                                       

Този документ е създаден в рамките на проект: „Услуги за ранно детско развитие от Общностен център за деца и семейства – Тетевен“, който се осъществява с финансовата подкрепата на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на този документ се носи от Община Тетевен и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.