Мъжките чанти стават все по-популярни не само като основен елемент на мъжката мода, но и като част от персоналния стил. Обличането за официална среща, непринуден петък или ден в града е нещо повече от това да изберете комбинация от блуза и панталон. Един от начините да дадете сигнал за вашата увереност и успех е чрез чантата, която носите.

Една мъжка чанта или различни чанти за всеки повод?

Всички можем да кажем, че много мъже обичат да използват една универсална чанта за всеки повод. Дали на работа, разходка из града, вечеря в ресторант и дори по време на специални поводи. С чанта „всичко в едно“, която могат да използват всеки път, основният въпрос, който им идва наум, е защо биха купили друга мъжка чанта, ако вече имат такава?


Мъжете също се нуждаят от различни видове чанти в зависимост от това къде отиват и какви неща носят.  Чантите са аксесоар, също както обувките и часовниците. Не се нуждаете от пълна колекция от чанти, но е добре да знаете какви видове чанти са подходящи за определени поводи.

Видове мъжки чанти и къде да ги носите

Голяма мъжка чанта тип месинджър

Тези мъжки чанти са удобни за използване по време на пътуване и ви позволяват да пренасяте обемисти предмети. Но дизайнерите направиха иновации, за да се погрижат за комфорта, практичността и дизайна, създавайки модерна мъжка чанта за ежедневието. Особено за офиса, когато трябва да носите в себе си лаптоп, кутия за обяд, таблет, документи, папки. Този тип мъжки чанти се предлагат в различни дизайни и материи като кожа и текстил. Това ги прави подходящи както за носене с официален костюм, ако заложите на кожен вариант, така и с по-ежедневно облекло при текстилните модели.

Мъжка раница

Раницата е най-желаната чанта, която мъжете купуват. Сред всички останали видове, раницата предлага най-гъвкавия дизайн. Страхотното при раниците е, че те също могат да се адаптират към начина ви на живот. Можете да използвате раница за вашите приключения на открито през уикендите, по време на служебно пътуване или дори когато отивате да тренирате във фитнеса. Това е истинска класика на мъжкото облекло и разнообразието от раници е наистина голямо.

Мъжка чанта през рамо

Чантите за през рамо, са перфектни за ежедневно облекло и са най-практичната мъжка чанта за всеки ден. В нея можете да носите обичайните си вещи като ключове, телефон, портфейл, бутилка с вода. Освен ако не носите големи предмети като лаптоп, тази чанта е аксесоар, който можете да използвате всеки ден. Чантите през тялото вървят с всеки тип мъжко облекло. Ако става въпрос за спортен модел, тази мъжка чанта ще се съчетае чудесно с анцуг, тениска и суитшърт, а кожените дизайни можете да носите и на работното си място.

Мъжка спортна чанта

Вашата спортна чанта е идеална, когато имате планове за пътуване или дълги приключения. Дава ви практичност, когато става въпрос за опаковане на достатъчно дрехи и вещи, като същевременно с това може да допълни цялостния външен вид. Този тип мъжка чанта може да се използва чудесно и за вашата тренировка във фитнеса или спортната зала.

Мъжка чанта за лаптоп

Когато искате да пътувате с лаптопа си или го носите с вас ежедневно, най-важното нещо, което трябва да направите, е да го пазите безопасно и сигурно. Чантата за лаптоп ще защити вашия компютър, като същевременно ще добави класа и стил към цялостната ви визия.

Когато става въпрос за мъжки чанти, винаги можете да изберете това, което отговаря на вашите нужди и стил. А на CCC може да избирате мъжки чанти за всеки стил и вкус. Разгледайте онлайн или посетете някой от физическите магазини. Ще намерите мъжки чанти, подходящи за всеки повод, от деня ви в офиса до тренировката във фитнеса и следващото ви пътуване.