Празничен турнир по футбол се проведе в Ценово. На терена излязоха четири отбора, които се срещнаха по системата „всеки срещу всеки“. От години турнирът се провежда под патронажа на кмета на община Ценово д-р Петър Петров. Два от съставите бяха представители на Ценово, а с по един отбор се явиха Караманово и Долна Студена.

В крайното класиране до първо място с най-много точки достигнаха футболистите на „Белия балет“ от Караманово. Съставът на „Янтра“ – Ценово се изкачи до второ място и се окичи със сребърните отличия. Футболистите на „Янтра“ – Долна Студена застанаха на трето място на почетната стълбица.

Николай Миленов от Ценово бе определен като най-перспективен футболист. Призът за най-добър голмайстор бе присъден на Дилян Деянов от Караманов, който успя да реализира десет точни попадения. Стефан Петков от Караманово бе отличен като най-добър вратар.

Наградите на победителите бяха връчени от председателя на Общинския съвет Георги Георгиев.

„Турнирът е традиционен и се провежда повече от две десетилетия. Той е едно от събитията в общинския спортен календар. Спортната проява около празничните дни е съпроводена с много положителни емоции и приятни изживявания и настроение. Събират се и много зрители, които аплодират своите привърженици. Независимо от празничното настроение проявата премина изключително спортменски и футболистите се раздаваха на терена“, коментира Данчо Монков, специалист „Спортни дейности“ в общинската администрация.