На среща в с. Горно Павликени, организирана от обществения съвет там, кметът на община Ловеч Минчо Казанджиев обяви, че Тинка Пушкова е новият кметски наместник на селото. Тя ще встъпи официално в длъжност на 1 юли.Решението на кмета бе бурно аплодирано от събралите се близо една трета жители на Горно Павликени. Освен с аплодисменти местните изразиха въодушевлението си, като хвърлиха във въздуха стотици стръка цветя. Те се напреварваха да поздравяват Пушкова и да благодарят на Казанджиев.
След това на срещата бяха обсъдени текущи проблеми на Горно Павликени, набелязани бяха и мерки за тяхното изпълнение. Първото, което заедно ще свършат кметски наместник и обществен съвет, е окастряне на клоните, надвиснали над улиците и пречещи на нормалното движение на автомобили. Това беше посочено от Пушкова като неин първи ангажимент.
Тинка Пушкова е дългогодишен специалист в кметското наместничество в Горно Павликени, няколко месеца тя бе временно изпълняващ длъжността кметски наместник там. Община Ловеч