Общинският тенис клуб „Левски – 2019″ проведе за трета поредна година турнир по тенис на корт за аматьори .

На 6 и 7 септември , в два поредни дни, 15 състезатели в различни възрастови групи и от различни  населени места премериха сили в оспорвана битка на  спортните  площадки в СУ „Крум Попов“ гр.Левски.

След изключително оспорван двубой Ивайло Воденски от Благоевград за втора поредна година спечели купата и наградата на кмета на община Левски, след като  се наложи  с 7 на 6 гейма над Божидар Рачев.

Призовите второ и трето място заеха  Божидар Рачев и Йордан Йоранов. На четвърто място се класира Момчил Брунков ,който получи поощрителна награда от председателя на клуба Светлозар Теодосиев.

 В детската категория шампиони станаха : с първо място – Максим Лазаров, с второ  – Борил Лазаров и  трето и четвърто място – Дарин Меразов и Давид Узунов.

Кметът на Община Левски Любка Александрова връчи купата на победителя с пожелание   следващата година да има   повече и по-добри играчи за да  играят и на тенис кортове, който предстои да бъдат изградени.

Специални благодарности за подкрепата и спонсорството на турнира бяха отправени към: Община Левски, СУ „Крум Попов“, д-р Галин Грозданов, Мирослава Велева, Димитър Матеев, Красимир Георгиев и Даниел Кирков.