ОбС – Плевен заседава утре по дневен ред от 37 предложения

ОбС – Плевен заседава утре по дневен ред от 37 предложения

По предварителен дневен ред от 37 предложения се събира утре на заседание в Общински съвет – Плевен. Сред основните точки, по които предстои да бъдат взети решения този месец, са предложения проект за бюджет на Община Плевен за 2021 година и избор на временно изпълняващ длъжността кмет на кметство село Ясен.

Пет от точките в заседанието на Общински съвет – Плевен ще бъдат отчети.

Ще бъде внесен отчет за  дейността на Общинския съвет за периода 1 януари  30 юни 2020 г. , а кметът Георг Спартански ще отчете изпълнението на Програмата за управление за първата година от своя мандат. Ще бъде представен и отчет за  състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление и разпореждане през изминалата 2020 година.

Предложението за приемането на бюджета на Община Плевен за 2021 г. е под номер 9 в предварителния дневен ред на заседанието.

Предложение относно частично освобождаване  от задължения за наеми на лица, които са наематели на обекти публична общинска собственост в учебни заведения, и които са ограничили дейността си в условията на пандемията, е точка десет.

Като 11-точка е записан изборът на временно изпълняващ длъжността кмет на село Ясен.

Всички предложения, включени в предварителния дневен ред на заседанието, са публикувани на интернет страницата на ОбС – Плевен.

Заседанието на Общинския съвет ще започне в 09.00 ч. на 25 февруари в Конферентната зала на сграда „Гена Димитрова“. С решение на Председателския съвет общинските съветници ще заседават при закрити врати, спазвайки противоепидемичните мерки. Сесията ще се излъчва на живо на интернет страницата на Общинския съвет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *