Коледа на колела – 2012

Коледа на колела – 2012

Падането на първия сняг предвещава снежна Коледа и традиционното събитие Коледа на колела ще бъде още по-забавно. За това каним всички велосипедисти, които не се страхуват от снега и студа, да се присъединят в тазгодишното събитие и да покажат на всички, че велосипедът не спи зимен сън.Организаторите на събитието от Велоклуб Пресечената скала ви канят на 16 декември 2012 г. от 11:00 часа (неделя) на площад Екзарх Йосиф I, пред сградата на община Ловеч.
Елате с весели коледни костюми, с много настроение и със своето колело, а ние ще подготвим топъл чай и бисквитки! И за да е още по-весело, ще раздаваме велосипедни късметчета, в които всеки може да се включи с негова идея.
Събираме се, за да покараме и да се позабавляваме из снежните улици на града. Показваме на всички останали, че неблагоприятните условия не водят непременно до невъзможност за каране на велосипед и радваме всички минувачи.

Коледа на колела има вече шестгодишна традиция в град София, организирано от сдружение Велоеволюция и сдружение Велоразходка.
В инициативата тази година се включват за първи път и други български градове:
Варна с организатори Велоклуб Устрем
Русе с организатори Сдружение Вело-Русе
Ловеч с организатори Велоклуб Пресечената скала
Благовеград с организатори Велоклуб Благоевград
Трявна с организатори Велоклуб Трявна

Пожелаваме си 2013 година да е Годината на велосипедистите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *