Пролетта дойде! Времето е все по-топло, природата се събужда, а с нея и идва време за нови аутфити. Приберете тежките зимни якета и заложете на стилни облекла, с които да се отличите през този толкова красив сезон. Ето нашите идеи за визии в тази посока.

За нея

Знаем, че обожавате любимите си джинси. Предлагаме ви да ги съчетаете с готина риза и дълго сако. Изберете модел риза на примерно, вертикално райе. Тя е хит в колекциите на много дизайнери този сезон. Нека дънките са в класически тъмносин цвят, а сакото, примерно сиво. Добавете готини обувки на нисък ток, стилна черна чанта през тялото и минималистични обеци в сребро. Ако искате малко повече шик във визията си, изберете класически разкроен панталон. Моделите са много популярни и днес. Съчетайте го с минималистичен изчистен бял потник или топ. Допълнете със стилен колан в черно и отгоре с дълго черно палто. Чифт халки и готини балеринки ще дадат финалните щрихи на тази стилна визия. За тези, които са в настроение за повече цвят в тон със сезона, подходяща е друга класическа комбинация. Тя включва отново любими джинси, но в светъл цвят, в компанията на готина изчистена тениска в ярко примерно, тревисто зелено и отгоре тренч в кремав цвят. Допълнете със сникърси в бяло и зелено, бежова чанта, златни обеци. Искате днес да си облечете любимия черен клин? Готово! Комбинирайте го с бяла риза, отгоре пуловер в цвят слонова кост и тренчкот в сходен нюанс. Завършете с голяма черна чанта и мокасини. Ако сте в настроение за рокля, изберете дълъг модел в светъл цвят. Комбинирайте с издължено елегантно двуредно сако, кремави мокасини и чанта със среден размер с готина текстура. Перлите са добра добавка към визията. Бялата тениска облечете с късо яке и готин панталон с широки крачоли в кремаво, обуйте кецове в сходен нюанс и сте готови да покорите града със свежа светла визия.

За него

Приберете карираните тежки ризи, вълнените сака, палтата, тъмните джинси и дебелите пуловери и извадете лена и памука. Един – два тона по-светли дрехи веднага ще освежат визията ви и ще ви вкарат в крак със сезона. Заложете на слоевете, предвид непредсказуемото време. Така винаги ще можете да махнете или добавите нещо, адаптирайки се към условията. Изберете универсални обувки за пролетта, които могат да са както мокасини, така и леки сникърси. Навиване на ръкавите веднага ще ви даде още лекота. Идеална е джинсова риза в класическо синьо с чино панталон. Добре скроен светъл панталон плюс морско синя риза и сиво леко сако са идеално решение. Добавете колан и слънчеви очила. Ако искате повече цвят, изберете зелен панталон, риза в сходни нюанси с текстура и мокасини в кафяво. Ако зеленото не е вашия цвят, опитайте със сиво, синьо, бледо жълто или бяло. Син пуловер на тънко райе плюс светли джинси и ниски кафяви обувки е класика. Бежовия панталон идеално се съчетава с пуловер в цвят тъмен мъх. Поло тениска или тишърт комбинирайте с джинси и бели кецове, като добавите ярък пуловер на рамената, ако захладнее. Излезте от тъмните цветове и добавете светлина в аутфита си. Не на последно място, изберете дрехи от добра марка като Trussardi, на която винаги можете да разчитате за стилни послания. Кажете „здравей, пролет“ и добро настроение, облечени подходящо и в тон с този красив сезон.