На коледното математическо състезание, провело се на 10.12.2023 г., златни медали и първи места завоюваха брат и сестра – Тодор и Ева Панкови от 1 и 4 клас на НУ „Христо Ботев“, гр. Плевен.

Александър Генов – ученик от 2 клас се класира на трето място, а Виктор Иванчев от 3 клас – на второ място. С призово място в състезанието е първокласникът Владимир Иванов. Отлично се представи Ева и на Математическия турнир „Иван Салабашев“, където освен нея, се класираха и бяха наградени Анна-Мария Дачева и Георги Петков от първи клас, Александър Генов – 2 клас и Мартин Димитров – 3 клас. Директорът на училището поздравява медалистите и им пожелава още много успехи.ристо Ботев“, гр. Плевен. Александър Генов – ученик от 2 клас се класира на трето място, а Виктор Иванчев от 3 клас – на второ място. С призово място в състезанието е първокласникът Владимир Иванов.

Отлично се представи Ева и на Математическия турнир „Иван Салабашев“, където освен нея, се класираха и бяха наградени Анна-Мария Дачева и Георги Петков от първи клас, Александър Генов – 2 клас и Мартин Димитров – 3 клас. Директорът на училището поздравява медалистите и им пожелава още много успехи.