ДСБ – Ловеч обяви водача на листата си за парламентарните избори

ДСБ – Ловеч обяви водача на листата си за парламентарните избори

Демократи за Силна България – Ловеч обявиха четирима от номинираните за листата си за предстоящите парламентарни избори през 2013 г. Проф.Калин Янакиев ще е водач на листата на ДСП за Ловешка област. След него ще бъдат наредени Петър Магеранов, Анна Тодорова от Троян и Христо Кадийски от Ловеч, съобщи Тодор Пеев, областен председател на ДСБ-Ловеч.
Преди да се спрат на кандидатурата на проф. Калин Яанакиев ловешките костовисти са обсъждали и имената на проф. Бояджиев и проф. Николов. В крайна сметка се спрели на тази на проф. Янакиев. Той е проф. д-р на философските науки, преподавател в СУ. Родителите му от 20 години живеят в Ловеч. Според Тодор Пеев, ловешките активисти на ДСБ са се спрели на него, заради моралните му и човешки качества. Според тях проф. Калин Янакиев е достоен да е пример и водач към ценностите, които са крепили българския дух през вековете.
ДСБ вече е в предизборна ситуация, заяви още Тодор Пеев. По време на Националното събрание на партията, проведено в събота, привържениците на Костов се обединили около идеите да се гласува „против“ на предстоящия национален референдум, да се запази Синята коалиция, да се работи, като категорична опозиция на ГЕРБ, да се защитават интересите на България в тяхната цялост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *