24-годишният поет Димитър Драганов от град Стралджа ще представи третата си стихосбирка „Път над страха“ в Ловеч. Това ще стане пред читателите и почитателите на писаното слово на 4 ноември, събота, от 14:00 ч., в Културно-образователен център и музейна сбирка „Васил Радославов“.

Срещата се реализира с любезното съдействие на Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“. Димитър Драганов от град Стралджа има издадени други две стихосбирки „Моят глас“ и „Портрет на живота“, като втората се реализира като спечелена награда от Международен конкурс на Издателска къща „Многоточие“ „Защо пиша това писмо?“.          

Третата стихосбирка на Димитър „Път над страха“, издадена през месец април на 2023 г., съдържа 90 стихотворения на философска, любовна и социална тематика, написани от автора през изминалата година. Напът е издаването на четвъртата книга на автора – „Когато нямаше никого“ – която ще бъде книга на психологическа тематика, в която Димитър споделя за преживян тежък личен емоционален момент, с който успява да се справи.           

Всеки, който желае, би могъл да присъства на премиерата на книгата на Димитър Драганов в Ловеч, на която ще може да се срещне на живо с автора, да се потопи в емоционалната атмосфера на художествения свят на стихотворенията, да научи повече за неговия творчески път дотук, както и да получи стихосбирката със специално послание.