Мотивирани от невероятните таланти, които среща в регионите при организирането на мероприятия в цялата страна, екипът на Модна Агенция Интерсаунд поставя началото на национален Арт фестивал НОВИ ЗВЕЗДИ . Партньори в реализирането на това събитие са БГ МЮЗИК КЪМПАНИ и Българска национална телевизия. Фестивалът обединява всички сценични изкуства и дава поле на изява на децата представят своите разнородни таланти. Форуми като този са изключително средство за мотивиране на децата и тинейджърите да покажат своите умения и да ги развият за в бъдеще.За това нашата сцена е училището , в което ученици са участниците, а техни ментори са вече доказани във времето звезди, в сферата на модерните танци , народнит танци и музикалната индустрия. които напътстват децата и ги и въвеждат в първите правила на сценичното изкуство
В първата вечер на фестивала журито избера измежду 60 деца най- добрите от тях и ги разпредели на отбори. Менторите – Кристина Димитрова, Анн Джи, Владислав Славов и Кремена Шопова подготвиха отборно представяне за финалната вечер.
Самият финал протече много напрегнато и вълнуващо – в журито , освен менторите се включи Несебърския поет, автор на Ах, морето и други прекрасни песни Иван Ненков и Президента на Интерсаунд Г-жа Ирина Папазова.
Финалистите се представиха отборно с груповото си изпълнение, а най-добрите от тях бяха допуснати до индивидуално представяне.
Малката Даяна Илиева танцува народен танц и спечели сребърен медал.
Христо Илиев от Ловеч, направи невероятен брейк етюд по идея и подготовка на Наско Личев/Electric Style Crew/, и спечели Златен Медал за танцово изкуство.
Симона Вълчева, подготвена от Ю. Близнакова /ВГ Пееща дъга/ спечели бронзов медал в категорията песенно изкуство. Преслава Тодорова завладя сърцата на всички със своята детска непосредственост и артистично сценично поведение и спечели златен медал в най-малката възрастова категория.
Десислава Бешкова с вокален педагог Юлиана Близнакова изуми менторите с богатия си гласов диапазон при изпълнинието на песента на Паша Христова „Остани“ , а 17 годишният рапър Павел Николов /Just Fly/ доведе публиката до възторг с изпълнението на собствената си композиция „ Дай, Дай“.
Безспорни звезди на фестивала бяха Деси и Павел : избрани лично от Кристина Димитрова за тяхната обща песен.
Десислава Бешкова получи златен медал в категория Песенно творчество,
Павел Николов /Just Fly/ – златен медал в категория Песенно творчество и за авторска песен.
Всички се събраха на сцената за финал с песента на М. Джексън „We are the World“ със солистка Деси Бешкова, доказвайки искреното си приятелство , спечелено в дните на морския бряг. Амбицията на Интерсаунд е Арт фестивалът Нови звезди да се развие като Национална верига , с Финал през лятото , а в следващите години да прерасне в международен.