Дамски клуб „Вдъхновение“ бе създаден в Ловеч в навечерието на Международния ден на жената – 8 март. Новата инициатива в люляковия град е вдъхновена от три успели ловчалийки – Албена Йончева, Моника Дончева и Ралица Попова. Към идеята са се присъединили и Даниела Балабанова и Росица Кривирадева.

Петте дами организираха и първата среща на клуба в Арт кафе-книжарница „Sluchvam chudesa при Роси“, на която се събраха жени от всякаква възраст, с различни професии и интереси. Интересът бе голям, родиха се и разнообразни предложения за бъдещата дейност на клуба.

Целта на клуба е нежните половинки да обменят идеи, споделят опит, впечатления, да говорят по различни теми и проблеми. Жените в клуба ще организират и различни инициативи и събития – благотворителни, творчески, социални. Имат намерение също да канят ментори, експерти и утвърдени в професията си личности, с които да дискутират по важни за обществото, а и тях самите, въпроси. Най-важното е да бъдат вдъхновени и да вдъхновяват, защото жената е вселена, споделиха организаторите.

Затова на първата среща дамите се обединиха в това името на техния клуб да е „Вдъхновение“, каквато ще е и темата на следващата им среща на 4 април от 18:30 часа в Арт кафе-книжарница „Sluchvam chudesa при Роси“.

Жените споделиха, че в града отдавна е имало нужда както от място като арт кафе-книжарницата, така и от подобна инициатива, която да събира, вдъхновява и мотивира нежната част от обществото.

Клубът е отворен и за още желаещи дами да се присъединят към идеята. Срещите ще бъдат всеки първи вторник в месеца от 18:30 часа в Арт кафе-книжарница „Sluchvam chudesa при Роси“.

Ако искате да станете член на клуба може да се обадите на телефон 0878 876 312