По волята на дарители областният управител предостави на дома за пълнолетни с увреждания в с. Сливек моторна коса и санитарни материали

По волята на дарители областният управител предостави на дома за пълнолетни с увреждания в с. Сливек моторна коса и санитарни материали

Домът за пълнолетни лица с физически увреждания в с. Сливек получи днес моторна коса и санитарни и хигиенни материали. По волята на двама дарители те бяха предоставени точно тук от областния управител Виктор Стойчев, който бе избран от тях да посредничи при избора на дарението и да го връчи, съобразявайки се с желанието им да останат анонимни.

Удовлетворен съм винаги, когато можем да бъдем полезни на хората в нужда, затова специално благодаря на дарителите за доброто дело, коментира Стойчев. Благодаря от името на община Ловеч, когато институциите работят заедно, нещата се случват, заяви зам.-кметът на Ловеч Венцислав Христов, който присъства при предаването на дарението. Прие го с протокол директорът на дома Галя Петрова, в разговор с която по-рано бе уточнено от какво имат непосредствена нужда. Тя също изказа своята благодарност на областния управител и на дарителите.

Домът за пълнолетни с увреждания в Сливек в момента има 35-ма потребители, 22-ма са заети в грижите за тях. Разположен е в парк с площ от 14 дка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *