Множество кражби през почивните дни в Ловешко

Множество кражби през почивните дни в Ловешко

патрулка
В РУП-Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който за времето от 14 до 17 април от работилница в местността „Сенан тепе“ край гр.Ловеч е отнел мини банцинг, електрожен, компресор, лентов и дисков шлайф и други инструменти.
В РУП-Ловеч е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е проникнал в къща в с.Славяни и е отнел три телевизора, цифров приемник, три мобилни телефона, лаптоп, компютър и сумата от 280 лева.

На 19.04.2014г. в 08.15ч. в РУП-Тетевен е получен сигнал за извършена кражба от къща в с.Български Извор. Отнети са дрехи и вещи за бита. По случая е образувано досъдебно производство.

На 19 април в РУП-Ловеч е получен сигнал, че от стопанска постройка към къща в с.Хлевене са отнети три кози и четири ярета. Извършен е оглед, а по случая е образувано досъдебно производство.

На 19.04.2014г. в РУП-Ловеч е получен сигнал, че от частен дом в с.Слатина е отнет електрожен с нови кабели, медна пръскачка и нова мотофреза. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17.04.2014г. в РУП-Луковит са задържани 22-годишен и 24-годишен и двамата от с.Петревене, криминално проявени, които са задържани в момент на крадене на цигли от постройка в селото. По случая е образувано бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.