Местният бизнес в подкрепа на Община Левски

Местният бизнес в подкрепа на Община Левски

Трета работна среща проведоха представители на местния бизнес  на 7 февруари в заседателната зала на Община Левски .

Управителят на Търговска верига „Абсолют+“Георги Венциславов, най-големият частен инвеститор : „ Смятаме ,че Община Левски няма да може сама да се справи с всичко и местния бизнес задължително трябва да се отзове, за да подобрим качеството на живот за младите , да подобрим визията на града и начина на живот…Ние живеем в този град и не може да си гледаме само бизнеса, трябва да погледнем и извън нашата ограда.Това е нормално и навсякъде се прави .Няма да направим чудеса, но ще се опитаме да бъдем полезни на жителите на град Левски.”

Община Левски вече не е сама в опитите си да подобри облика на града и това стана известно още след първата работна среща  с представители на  местния бизнес , след която  започна почистване на надлеза, като вход към лицето на града и подкрепата  със средства за изграждането на скулптурната композиция „Земляците”  Георги Парцалев, Дончо Цончев и Григор Вачков.

На третата работната среща ще бъдат обсъдени нови идеи ,но за тях ще научим по-късно ,отбеляза Георги Венциславов. Сред тях е  атрактивно съоражение за жителите и гостите на град Левски , което с местни усилия   скоро  ще бъде готово.

Местният бизнес призова местния парламент да подкрепи с месечното си възнаграждение изграждането на скулптурната композиция „Земляците”.

На първото за 2024 година редовно заседание на Об С –Левски на 25 януари ,излъчено от общинско радио Левски ,местният бизнес в лицето на Венцислав Георгиев/синът на управителя на Търговска верига „Абсолют+“Георги Венциславов/ отправи призив към всички общински съветници да подкрепят създаването на скулптурната композиция „Земляците”-Георги Парцалев, Дончо Цончев и Григор  Вачков с месечното си възнаграждение  и това трябва да е решение на всички – общо решение на  местния парламент.

Скулптурната композиция на нашите земляци оставили трайна следа в духовното пространство е необходимо да бъде готова за 100 годишнината на обичания от поколения българи Георги Парцалев през 2025 г. , а събраната до момента сума е наполовина от необходимите 120 хил.лв. и всяка подкрепа на родолюбивото дело, в памет и с признателност, е важна.

Георги Венциславов подчерта ,че това е много важно за бъдещото поколение.

В работната среща на местния бизнес на 7 февруари участваха и председателят на Об С – Левски, д-р Галин Грозданов и  Елка Ангелова зам.кмет на Община Левски.