Ловешкото отделение по неонатология получи електронни везни за проследяване теглото на новородените

Ловешкото отделение по неонатология получи електронни везни за проследяване теглото на новородените

През изминалата седмица, между двата празника – 21 януари Ден на родилната помощ и 14 февруари Денят на любовта, дамите от Инер Уил клуб Ловеч – Вътрешният кръг на Ротари, посетиха Отделението по неонатология в областната болница. Посещението е част от благотворителната дейност на Клуба, който преди една година пое ангажимент да подкрепя морално и материално дейността на отделението и да популяризира неговата дейност, свързана с отглеждането на новородените бебета в Ловеч и Областта. В присъствието на Изпълнителния директор на болницата – Д-р Бенев, Началника на отделението – Д-р Станчева и старшата медицинска сестра – Емилия Димитрова, гостите поднесоха с радост своя подарък – две електронни везни за проследяване теглото на новородените.
Лекарите и медицинските сестри щастливи показаха току-що родените близначета, настанени в кувьози. Независимо от проблемите и денонощните грижи за недоносените деца, персоналът на Отделението по неонатология работи с всеотдайност и професионализъм.
Д-р Станчева уведоми присъстващите, че с дарените от Инер Уил клуб през 2011г. парични средства, е положено началото на събиране на средства за стартиране на основен ремонт на отделението.

Д-р Росица Милчева – Президент на Инер Уил клуб Ловеч 2011/2012

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *