Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Ловеч и коментира актуални теми

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Ловеч и коментира актуални теми

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Ловеч и се срещна със симпатизанти. Пред тях той направи коментира  актуалните теми от последните седмици. Борисов каза,че правителството на Кирил Петков и Асен Василев тегли огромни заеми.

„Кирил Петков заяви, че цената на природния газ ще бъде по-евтина от тази, която сега купуваме. Само след малко неговият КЕВР излезе със съобщение, че газът поскъпва с 14%. Нека народът да види кой лъже. Когато фактите говорят, и промяната мълчи.” Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и  припомни, че азерският природен газ е потекъл към България по време на неговото управление и подчерта, че в Баку знаят на кого могат да разчитат.

Борисов заяви, че бизнесът ще свали Петков. „Браншовете ще ги бият с камъни, защото няма компенсации и при тези високи цени“, каза пред лидерът на ГЕРБ .

 „Ако днес сме ние на власт, на следобедното заседание ще възложа на ПГ на ГЕРБ от утре да върнем тока на старите нива. Ще въведем и таван на другите цени. Токът е изцяло български, никакви войни в момента не са виновни за това, което се случва“, заяви Борисов.

Репортаж ще може да гледате в програмата на ТВ ЗЕТРА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.