Кметът на Троян Донка Михайлова проведе среща с депутати

Кметът на Троян Донка Михайлова проведе среща с депутати

Кметът на Троян Донка Михайлова проведе среща с народните представители от 11 Многомандатен избирателен район – Ловеч, на която са обсъдени проблемите в региона и ще се търсят решения на проблемите. От поканените петима депутати на срещата не е присъствал само Николай Нанков от ГЕРБ, тъй като е изпратил уведомително писмо, че е болен. Така на срещата с Михайлова са били депутатите Искрен Арабаджиев от „Продължаваме промяната“, Любомир Каримански от „Има  такъв народ“, Вяра Йорданова от БСП и Станислав Анастасов от ДПС. Това е първата инициирана от кмет на община в Ловешка област среща с народните представители от региона.

Сред разгледаните теми са: Ковид обстановката; Инвестиции, заетост и доходи;Туризъм; Социална ангажираност на Общината;Състояние на общинските финанси, общинските фирми и разпоредителите с бюджетни кредити ;Инфраструктура и комунални дейности; Подготовка за привличане на финансиране в рамките на плана за устойчивост и новия програмен период.

Кметът на Троян Донка Михайлова ще очаква бъдеща подкрепа от депутатите за:

Целогодишна проходимост на Троянския проход; Финансиране на многофункционална спортна зала;Реконструкция на улица „Стара планина“ в Орешак; Продължаване на изграждането на алтернативно трасе на републикански път II-35; Целогодишна проходимост на Троянския проход; Финансиране на многофункционална спортна зала; Реконструкция на улица „Стара планина“ в Орешак; Продължаване на изграждането на алтернативно трасе на републикански път II-35.

Репортаж от  срещата ще може да гледате тази вечер в програмата на ТВ Зетра.

Кметът на Троян Донка Михайлова представи информацията,чрез специално подготвена презентация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.