Кметът на Ловеч поздрави родителите на първото бебе на новата последното бебе на старата година

Кметът на Ловеч поздрави родителите на първото бебе на новата последното бебе на старата година

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 24 януари 2022 г. родителите на първото бебе, родено в Ловеч за 2022 г., както и родителите на бебето, което отзнаменува края на 2021 г. Традиционната среща тази година се проведе с известно закъснение  поради наложената карантина на част от родителите.

Първото бебе за 2022 г., родено в ловешката болница, е Радослав Радославов Пламенов. Малкият Радослав се роди на 3 януари в 8,30 часа. Щастливите родители са Салвета Младенова  и Радослав Йочков, работят в завод „Осъм“ АД.

Бебето, което се роди към финала на 2021 г., е  Калоян Добринов Цветанов. Това стана на 22 декември 2021 г. в Плевен. Калоян обаче е ловешки жител, родителите му са Светла Христова и Добрин Цветанов, работят в Месокомбинат – Ловеч АД.

Кметът Корнелия Маринова поздрави родителите за радостното събитие. Тя пожела децата да растат здрави и умни, да обичат своето родно място, да бъдат буйни и силни ученици, защото така носят по-голяма радост на своите родители. Това събуди спомени у бащата Радослав Йочков, който призна, че преди 30 години е бил буен ученик в училище „Васил Левски“ с директор Корнелия Маринова. Родителите споделиха още преживявания и впечатления от радостните събития, като Салвета и Радослав похвалиха отличните условия и грижовното отношения в ловешкото АГ-отделение.  

Младите майки получиха букет цветя и специални сертификати с имената на бебета. На бащите бяха връчени пакети с детски принадлежности в помощ за отглеждането на своите синове.

Община Ловеч, пресцентър

24.01.2022 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *