Инж. Христинка Иванова: Действията на Радостин Василев целят подвеждане, дезинформация, всяване на паника и хаос

Инж. Христинка Иванова: Действията на Радостин Василев целят подвеждане, дезинформация, всяване на паника и хаос

Народният представител от ПП “ Има Такъв Народ“ инж. Христинка Иванова изпрати до медиите  опровержение на Декларацията от Радостин Василев за липсата на структура на ПП „Има Такъв Народ“ за област Плевен. Инж. Христинка Иванова пише,че хората, цитирани от Радостин Василев в неговата декларация са лично негов приближен кръг и повечето от тях никога не са били официално част от структурата на ПП „Има Такъв Народ“.Тя пояснява,че доказателства за това може лесно да се открият на интернет страницата на партията.

Инж. Христинка Иванова пише,че във връзка с гореизложеното истинската и официална структура на ПП „Има Такъв Народ“ за област Плевен остава!

За община Белене: Красимир Георгиев

За община Гулянци: Десислав Тинков

За община Долна Митрополия: Христинка Иванова

за община Искър: Йовка Петрова

За община Кнежа: Красимир Владов

За община Червен бряг: Анна Янчева

Действията на Радостин Василев целят подвеждане, дезинформация, всяване на паника и хаос, пише в позицията си инж. Христинка Иванова.

Публикуваме пълният текст на документа:

ОПРОВЕРЖЕНИЕ

НА

Декларацията на Радостин Василев и приближените му Във връзка с излязлата днес 18.06.2022г. декларация, ние от структурата на ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД“ област Плевен и гр.Плевен изцяло се разграничаваме от позицията на областния координатор в оставка Радостин Василев и неговите приближени, които не са членове, не са координатори и не представляват по никакъв начин областната структура на ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД“ гр.Плевен. НИЕ, представляващите, категорично подкрепяме изцяло ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД“ и лидера г-н Станислав Трифонов. Подкрепяме и заставаме твърдо зад решенията на ръководството на ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД“. Ние вярваме, че ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД“ винаги се е ръководила и изцяло е защитавала само и единствено интересите на България. Ние вярваме, че българите сме достоен и честен народ и никога не бихме предали своята родина и история. През тези години, тъй като част от нас са още от Референдума, организиран от екипа на г-н Трифонов и в последствие се превърнал в политически проект, „ ИМА ТАКЪВ НАРОД“, никога не сме чувствали предавани. Напротив, случващите се през изминалата седмица събития, ни направиха още по-силни и непоколебими в решението си да бъдем част от структурата на ПП “ ИМА ТАКЪВ НАРОД“. Ние вярваме, че нашата родина България е над всичко и всички и ще се борим за нейното благополучие до последния си дъх. Нека да не оставяме само Бог да пази България, а и ние българите да я пазим, почитаме и уважаваме!

Общинските координатори, видно от официалния сайт на ПП “ИМА ТАКЪВ НАРОД“ – гр. Долна Митрополия – инж. Христинка Иванова, гр. Червен бряг – Анна Янчева, гр. Кнежа – Красимир Владов, гр. Искър – Йовка Петрова, гр. Гулянци – Десислав Тинков, гр. Белене – Красимир Иванов, членове и симпатизанти на община и област Плевен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.