В ‚Сърце и Мозък‘ отваря врати Клиниката по акушерство и гинекология

В ‚Сърце и Мозък‘ отваря врати Клиниката по акушерство и гинекологияКлиниката по Акушерство и гинекология в МБАЛ ‚Сърце и Мозък‘ Плевен стартира прегледи. Пациентите могат да бъдат консултирани от:

доц. Йордан Попов – Началник на клиниката и един от водещите специалисти в Северна България по акушерсвро и гинекология, урогинекология, раждане в напреднала възраст, женско безплодие, рискова бременност. Дългододишен и уважаван университетски преподавател;

д-р Александър Любенов – водещ специалист по минимално инвазивна и роботизирана гинекологична хирургия, с дългогодишен опит в профилактиката и лечението на доброкачествени и злокачествени заболявания на женската полова система;

д-р Добринка Гинчева – професионалните ѝ интереси включват лечение на безплодието, асистирани репродуктивни технологии, извличане и съхранение на стволови клетки и автотрансплантация; наблюдение на нормална и рискова бременност; пренатална диагностика; фетална морфология, нормално раждане и Цезарово сечение; диагностична и оперативна хистероскопия; минимално инвазивна (лапароскопска) хирургия при гинекологични заболявания; преканцерози на външните полови органи на жената – превенция, диагностика и терапевтичен подход; гинекологични прегледи (колпоскопия, вагинална и коремна ехография), плазмотерапия в гинекологията и др.

Прегледите ще се провеждат при строго спазване на противоепидемичните мерки след предварително записан час на тел. 064/678 400. Специалистите напомнят, че пациентите могат да предоставят допълнителна информация, образни и/или лабораторни изследвания по време на прегледите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.