Временна организация на движението заради провеждането на Колоездачната обиколка на България

Временна организация на движението заради провеждането на Колоездачната обиколка на България

От 30 юни до 5 юли ще се проведе 68-то издание на Колоездачната обиколка на България. Поради тази причина в дните от 1 до 5 юли се налага временна организация на движението в определени участъци от Републиканската пътна мрежа и е възможно да има временни затруднения в придвижването на останалите участници в движението по пътищата.

На 2 юли основното трасе е Пловдив-Троян. Стартът се очаква да бъде даден около 14 часа от детелината на АМ „Тракия“. От там състезателите поемат към с. Труд, с. Баня, Карлово, Кърнаре и Троян и финализират към 17 часа в балканския град.
В тази връзка на 02 юли за времето от 14.00ч. до 17.30ч. Троянски проход – Беклеме ще бъде затворен  за движение на всички МПС.
От 16.30ч. до 17.30ч. на 02 юли  за движение ще бъде затворена и улица „Ген. Карцов“ в Троян, заедно с пресечните й улици.

Третият етап е предвиден за 3 юли с основното трасе Троян-Сливен. Той започва от 12 часа, а маршрутът е Троян-Габрово-прохода Шипка-Казанлък-Мъглиж-Гурково-Сливен. Финалът е около 17 часа пред общината в Сливен.
Създадена е организация на територията на община Троян, която предвижда за времето от 12.00ч. до 12.30ч. на 03 юли  да бъдат затворени за движение: улица „Васил Левски“ до кръговото кръстовище АИР, ул. „Акад. Ангел Балевски“, кв. Ливаде, ул. „Иван Павлов“ с.Орешак, местността Предела, Беров мост и с.Дебнево.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *