Home / НОВИНИ / ЛОВЕЧ / Окръжният съд в Ловеч взе постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Преслав Наков, който простреля полицай при акция срещу разпространението на наркотици

Окръжният съд в Ловеч взе постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Преслав Наков, който простреля полицай при акция срещу разпространението на наркотици

Окръжният съд в Ловеч взе постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Преслав Наков, който простреля полицай при акция срещу разпространението на наркотици на Главна дирекция „Национална полиция“-МВР и ОД на МВР-Ловеч, в луковитското село Петревене.
32-годишният мъж е обвинен от прокуратурата в опит за убийство на полицай, при изпълнение на служебните му задължения, с незаконно притежавано оръжие. На Наков са повдигнати обвинения за държане и разпространение на наркотици и незаконно притежавани оръжия.Ако бъде признат за виновен, наказанието, което предвижда законът, е от 20 до 30 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.
Бащата на Преслав Наков – Христо, е задържан за 72 часа с обвинение за държане и разпространение на наркотици, съобщиха от прокуратурата. От там ще искат за него също постоянна мярка за неотклонение. В дома на двамата е било открито голямо количество марихуана и синтетична дрога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.