Home / НОВИНИ / ЛОВЕЧ / Шест работни групи вече са включени в ремонта на Централна градска част в Ловеч

Шест работни групи вече са включени в ремонта на Централна градска част в Ловеч

Шест работни групи вече са включени в ремонта на Централна градска част в Ловеч, съобщи на пресконференция на 13 март Николай Стоянов, директор на Дирекция „Техническа инфраструктура и околна среда“ в Община Ловеч. Дейността се обуславя от факта, че времето се подобрява и позволява по-голяма част от строително-монтажните работи да бъдат извършени.

За целта е направена нова организация, като изпълнителят е осигурил повече работни групи за монтаж на настилка. Едновременно се изпълнява настилката по ул. „Търговска“ откъм „Ал. Стамболийски“, довършва се площадното пространство на площад „ Г.М. Димитров“. Довършва се и новата настилка вътре в жилищен комплекс „Космос“. Новите настилки там са вече на 80 процента са завършени, включително тези в комплекс „Космос“. На тези обекти работят три групи.

Четвъртата работна група монтира настилки и други принадлежности в Градската градина. Пета група монтира настилки между Областна администрация, Окръжен съд и Община Ловеч. Шестата група започва подготовката за настилка на един от двата паркинга до Община Ловеч.

Стартирал е и монтажът на цветните настилки. Дейностите по уличното осветление са на етап монтаж в подземната част в участъка от „Сити Център“ до хотел „Президиум“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.