Home / НОВИНИ / ЛОВЕЧ / Полицейски операции в Ловеч, Луковит, Тетевен и Троян

Полицейски операции в Ловеч, Луковит, Тетевен и Троян

В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа са задържани двама жители на града, на възраст 26 и 19 години, които в съучастие с 14 годишно момче са направили опит да отнемат ламаринена конструкция от общежитие на ул.«Дълбокия път» в гр.Ловеч. Работата по случая продължава.

РУ Луковит – проверени са 124 лица и 86 МПС, като за установени нарушения полицейските служители са съставили 5 акта и 21 глоби с фиш, проверени са 8 обекти с частна охрана, 2 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, образувани са 3 бързи и 3 досъдебни производства и са задържани 2 лица.

РУ Тетевен – проверени 193 лица и 148 МПС и 2 търговски обекти, като за установени нарушения са съставени 41 акта и 43 глоби с фиш, посетени са 20 сигнали, задържано е 1 лице и са образувани 2 досъдебни производства.

РУ Троян – проверени са 343 лица и 256 МПС, съставени са 89 акта и 81 глоби с фиш, посетени са 58 сигнали и са образувани 1 бързо и 5 досъдебни производства.

На 12 март около 13.40ч на ПП 1-3 км., в района на с.Златна Панега, мотоциклет «Ямаха» управляван с несъобразена скорост от 32-годишен мъж от селото, навлиза в насрещна лява лента и се блъска в дясната част на насрещно движещия се товарен автомобил „Ивеко“. В резултат на пътното произшествие водачът на мотоциклета е с фрактура на раменна става. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.