Home / НОВИНИ / ЛОВЕЧ / Агенция „Глори“ с два конкурса – „Мис Пролет“ и „Мистър Ловеч“

Агенция „Глори“ с два конкурса – „Мис Пролет“ и „Мистър Ловеч“

Зрелищно шоу под егидата на община Ловеч, подготвя агенция „Глори”. Два конкурса в един шоу спектакъл ще се проведат на 15 март /четвъртък/ от 18 часа в салона на Ловчанско читалище „Наука – 1870”. Това са „Мистър Ловеч” и „Мис Пролет”, които са под егидата на община Ловеч.В надпреварата ще участват младежи и девойки във възрастова граница от 14 до 26 години. Победителите ще получат купа и корона. В шоу програмата на събитието гост – изпълнител ще бъде младата певица Анжелика, на сцената още ще появят DJ Арнаудов, Пламен Денев и Electric Style Crew.Конкурсът „Мистър Ловеч” ще се проведе за трети път, след като предишните две издания бяха вече в далечните 2008 и 2009 г., а „Мис Пролет” е дебютно представяне. Журито за мистърите ще бъде съставено само от дами, а победителят ще получи шампионска купа, при миските жури няма да има победителката, която ще грабне заветната корона ще бъде определена от мениджърския екип на агенция „Глори”. Идеята на организаторите от агенцията е дамите да дадат своя вот за участниците и да излъчат най-достойно представилите се младежи.
В първите две издания на конкурса отново журиращите бяха само представителки на нежния пол. Тогава гласуването бе явно, с вдигане на оценки за всеки един от участниците. И сега чаровните съдийки ще трябва да дават оценки, те ще гласуват с индивидуални оценки от 1 до 10 за всеки един от участниците. Оценките ще се вписват в протокол и ще се поставят след всеки тур за съответните претенденти. Накрая ще се сумират и така ще бъде направено цялостното класиране на участниците.

При равенство в точките предимство ще се дава на този, който има по-висока индивидуална оценка в някой от туровете, а при пълно равенство и в този показател, самите участници ще се изправят един срещу друг в своеобразен дуел пред публиката като ще последва ново оценяване от страна на журито. Самите протоколи с оценките ще бъдат качени веднага на видеостена на сцената докато трае самото награждаване. Победителката в „Мис Пролет“ ще се избере от мениджърския екип на агенция „Глори“, съобщиха продуцентите на конкурса. Затова по време на шоуто на 15 март жури за момичетата няма да бъде обявявано. В надпреварата ще вземат участие около 10 девойки на възраст между 14 и 20 години.

Първенецът в „Мистър Ловеч 2018“ ще бъде удостоен със специална шампионска купа. Тя е изработена и гравирана ексклузивно за конкурса. Това ще бъде и официалният приз на всеки следващ носител на титлата „Мистър Ловеч“. След победителя ще бъдат класирани заелите съответно 2-ро и 3-то място в надпреварата. За тях и за евентуално други призьори в шоуто са предвидени специални копринени шалове с надписи, които организаторите ще им подарят. Всеки от участниците в конкурса ще получи и грамота, която да остане като спомен за тях от събитието. Победителката в „Мис Пролет“ пък традиционно ще получи заветната корона, която вече е на разположение при организаторите. Бижуто ще украси главата на спечелилата, която ще има три подгласнички. Те ще получат и традиционните ленти за такава изява. За момичетата също са предвидени грамоти за тяхното участие, издадени от агенция „Глори“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.