Home / НОВИНИ / Кметът Донка Михайлова отново се среща с жителите на всички населени места за отчет на изминалата година и актуални въпроси от 2018 г.

Кметът Донка Михайлова отново се среща с жителите на всички населени места за отчет на изминалата година и актуални въпроси от 2018 г.

В края на месец февруари започнаха срещите по населени места, които кметът Донка Михайлова традиционно организира. Срещите преминават с представяне на отчет на дейностите от изминалата 2017 г., с акцент от реализираните дейности в конкретното населено място, и диалог с жителите на селото, кметския съвет и гостите на събранието. Участие във всяка една среща взимат експерти от администрацията, както и представители на РУ Полиция гр. Троян.
Община Троян е една от малкото общини, които представят отчети от изминалите години пред населението на всяко едно населено място. Кметът г-жа Михайлова традиционно не пропуска срещите с хората от селата, тъй като не всички от тях имат възможност да пътуват до града за обществени обсъждания, приемни или други срещи.
На тези отчетни срещи жителите на всяко населено място имат възможността да получат информация за това какви данъци са събрани от физическите лица и фирмите, както и колко средства са вложени във всяко село. Справките сочат ясно, че през 2017 г. са реализирани работи в обеми в пъти по-високи от събраните от селата средства. Обсъждат се въпроси на дневен ред в селата, предстоящото за годината и теми, които вълнуват живущите.
Срещите продължават по график, който се допълва и актуализира на страницата на Община Троян. Следват срещи в Балабанско, Терзийско, Г. Трапе и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.