Новият катедрален храм е отличен в конкурса „Сграда на годината 2017“

Новият катедрален храм е отличен в конкурса „Сграда на годината 2017“

Приключи гласуването в националния конкурс „Сграда на годината 2017“. Победителят ще бъде обявен на галавечерята и церемонията по награждаване на 14.12. 2017 г.
ЦЕРЕМОНИЯТА ПО НАГРАЖДАВАНЕТО Е 14 ДЕКЕМВРИ 2017 г. Тя ще се излъчи от 15:00 ч. на 16 декември 2017 г. по БНТ1.
В раздела „Паметници на културата“ участват шест обекта от цялата страна. Според предварителна информация от Ловчанския митрополит Гавриил, нашият катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“ е победител в категорията.
Националният конкурс „Сграда на годината“ е учреден през 2012 г. и е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата.
Конкурсът “Сграда на годината” се организира от „ГРАДЪТ Медиа Груп“ под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството – Камара на строителите в България, Камара на архитектите в България, Съюз на архитектите в България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. Медиен партньор на събитието е БНТ и церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ1 и “БНТ Свят”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *