Home / НОВИНИ / ЛОВЕЧ / Членовете на КТ „Подкрепа“ се разграничават от твърденията на общинската съветничка Доротея Цанкова

Членовете на КТ „Подкрепа“ се разграничават от твърденията на общинската съветничка Доротея Цанкова

Членовете на синдикат КТ „Подкрепа“ при Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ – Ловеч, както и при Художествена галерия – Ловеч, се разграничават от обобщаващите и тенденциозни твърдения на общинската съветничка Доротея Цанкова и не желаят те да бъдат употребени за чужда за тях кауза.
Това става ясно от депозирано писмо на 01.12.2017 г. от двете секции до Петър Цолов, председател на Общински съвет – Ловеч, и до Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч.
Поводът е питане на 15.11.2017 г от Доротея Цанкова, в което се твърди, че в колективите съществува „все по-голямо недоволство“ във връзка с назначението на временно изпълняващите длъжността директори на двете културни институции. От двете синдикални секции обаче не са изпращани жалби или оплаквания от работата на двамата директори, се казва още в писмото.
Документът е подписан за СС на КТ „Подкрепа“ при Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ от Юлияна Петкова и за СС на КТ „Подкрепа“ при Художествена галерия – Ловеч, от Галя Герганова.

Община Ловеч Пресцентър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.