Младежка Банка- Ловеч обяви втори конкурс за подбор и финансиране на младежки проекти в община Ловеч

Младежка Банка- Ловеч обяви втори конкурс за подбор и финансиране на младежки проекти в община Ловеч

Младежка Банка- Ловеч обяви втори конкурс за подбор и финансиране на младежки проекти в община Ловеч. Младежка банка- Ловеч е част от Младежка банка България и е неформална младежка организация, която подкрепя филантропията и финансира младежки проекти на деца и младежи от 12 до 26 годишна възраст. Дейността на младежката организация стартира през 2016г. като за своята първа година организацията формира ленски състав, събра дарения на стойност 1480 лева и финансира три младежки проекти на деца и младежи от община Ловеч. Информация за финансираните проекти е достъпна в секция новини, както и в секция Младежка банка на www.sgilovech.com.

С настоящата обява Младежка банка- Ловеч поставя старт на втория конкурс за кандидатстване с младежки проекти на територията на Община Ловеч. Екипът на Младежката банка- Ловеч ще подкрепи проектни идеи, които отговарят на приоритетите на Младежка банка Ловеч за 2018г., в областите: спортни дейности; младежки дебати и форуми; творчески дейности; дейности, свързани с развитие на клубове по интереси, като извънучилищна дейност. В рамките на настоящият конкурс за проекти за финансиране от фонда на Младежката банка- Ловеч може да се кандидатства за финансиране в размер до 500 лева. В конкурса могат да участват да кандидатстват младежки организации и/или неформални групи на деца и младежи до 26г., които живеят, учат или работят в община Ловеч.

Крайният срок за получаване на проектните предложения е 20.02.2017 г., 17:00 часа, като попълненият формуляр за участие в конкурса се изпраща на e-mail: mblovech@abv.bg. Проекти получени след тази дата няма да бъдат разглеждани в рамките на настоящата покана.

Всеки може да подкрепи реализацията на младежките проекти като стане дарител на Младежка банка- Ловеч, дори и с неголяма сума средства, включително и материали. Дарявайки на Младежка банка- Ловеч се оказва подкрепа за развитието на децата и младите хора в общината.

Формулярът за кандидатстване е публикувани на интернет страницата на сдружение „Граждански инициативи- гр. Ловеч“, http: www.sgilovech.com, раздел документи и на сайта на Младежка банка- Ловеч: http://youthbankbulgaria.frgi.bg/

Консултации във връзка с подготовката на младежките проекти може да получите до 20 февруари 2018 на е-mail: mblovech@abv.bg или на място в офиса на Сдружение “Граждански инициативи- гр. Ловеч”, с адрес: гр. Ловеч, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №28, бл. Армеец 3, след предварително уговорена среща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *