Home / НОВИНИ / ЛОВЕЧ / Двама тийнейджъри – на 15 и 16 години, загинаха при тежка катастрофа, станала в нощта срещу неделя край Сопот

Двама тийнейджъри – на 15 и 16 години, загинаха при тежка катастрофа, станала в нощта срещу неделя край Сопот

Нищо в съботната вечер в ловешкото село Кирчево не подсказва, че минути след полунощ двамата младежи Мишо и Мариян ще загинат в тежка катасторфа и 14-годишната Фатиме ще бъде тежко ранена. Единствено 17-годишният Борис се отървал с охлузвания и стрес. Автомобилът шофирал 15-годишният Мишо. Баба му разказва, че вечерта се прибрал в вкъщи, говорил с близките си, и казал, че си ляга. Никой след това не е чул кога е излязъл от вкъщи и как е изкарал колата на баща си, за която нямал книжка. И никога преди не я карал.
Бабата решила, че колата е открадната и тръгнала да търси внука си, ноне го открила. Малко след това при нея идва племенникът й Борис, койтое оцелял и без наранявания в тежката среднощна катастрофа и съобщава за случилото се. Всички в селото твърдят, че момчетата са били добри, не сасъздавали проблеми.
В Кирчево очакват да се завърнат родителите на загиналитемомчета, защото те са на гурбет в чужбина. Очакват и по-строг контрол от страна на полицията, както и постоянно полицейско присъствие в селото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.