Зов за помощ: Малкият Тео се бори тумор в мозъка, но се нуждае от средства

Зов за помощ: Малкият Тео се бори тумор в мозъка, но се нуждае от средства

Коварна болест помрачи детството на 5 годишния Тео от плевенското село Гиген. Преди година и половина му откриват злокачествен тумор в мозъка. Претърпява операция, но лекарите не са могли да премахнат целия за да не засегнат жизненоважни органи на детето. Сега за Тео е нужна втора операция в Германия, но родителите му няма нужните средства за нея. Тео си растял безгрижен, палав и весел, но преди година и половина започнал да се чувства много зле. Тогава младите родители се сблъскват с тежката диагноза за детето си – тумор в мозъка. „Първо започва с повръщане, оплаква се от главоболие, забелязахме изкривено оче, погледа му беше изкривен”, разказва майката Деница Янкова.
Заради болестта си Тео не посещава детска градина. Гледат го родители му, което ги оставило без работа, тъй като цялото им време отнемат грижи за него и обикаляне по болници за химиотерапия и изследвания. В момента семейството се издържа с парите от инвалидната помощ на Тео и нямат нужните средства за операцията в Германия.
От 3 месеца Тео е без никакво лечение, а родитете му правят всико възможно да съберат нужните 29 100 евро. Вече има събрани около 16 хиляди лева от групата БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ЗА ТЕО във фейсбук , има и разкрита дарителска сметка. Нека помогнем на Тео да расте здрав и щастлив!

Дарителската сметка в УниКредитБулбанк
IBAN: BG44 UNCR 7000 15230 07821
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Теодор Тихомиров Петров
гр. Плевен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *