Home / НОВИНИ / Касови бележки за 204 322 лв. са регистрирани от област Плевен в лотарията на НАП

Касови бележки за 204 322 лв. са регистрирани от област Плевен в лотарията на НАП

>> Лотарията с касови бележки на НАП отново е в ход. Само седмица след старта, за участие във втората част на играта на данъчните са регистрирани над 470 000 фискални бонове на обща стойност над 8,5 млн. лв. Близо 30 000 от вече регистрираните бележки са от ПОС-терминал. За област Плевен през последната година са регистрирани общо 14 719 броя, като от тях 898 са от ПОС устройство. Общата стойност на регистрираните касови бонове в областта е 204 322 лв. Тази година късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на лотарията, но и на специално създадената страница в една от социалните мрежи.
Голямата награда в тазгодишното издание на лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и, освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС-терминала.
В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.