Home / НОВИНИ / ЛОВЕЧ / Възпитаниците на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Ловеч са шампиони в завършилото общинско първенство по борба

Възпитаниците на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Ловеч са шампиони в завършилото общинско първенство по борба

Възпитаниците на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Ловеч станаха шампиони в завършилото общинско първенство по борба. То се проведе на 11октомври 2017 г. в Закрита спортна зала. Първенството по борба – класическа и свободна, бе организирано от Община Ловеч и Спортен клуб „Борба“ – Ловеч.
В изявата взеха участие 41 състезатели от всички училища на града, родени от 2003 г. до 2010 г.
При много интересни и оспорвани хватки трето място спечелиха състезателите на ОУ „В.Левски“, второто място е за ОУ „П. Пипков“ и шампиони станаха възпитаниците на училището в кв. „Гозница“. Те спечелиха и купата на Община Ловеч.
Най-техничен състезател стана Антъни Младенов от ПГИТ, а най- резултатен бе Денис Владимиров от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.
Победителите си тръгнаха с купи и медали, осигурени от Община Ловеч и връчени от Иван Иванов – главен експерт МДС в Общината.
Спортен клуб „Борба“- Ловеч, благодари на Общината за предоставените награди и за съдействието, за да се проведе състезанието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.