Home / НОВИНИ / ЛОВЕЧ / Над 80 участници идват за Петата работна среща между бизнеса и местната власт, организирана от АБТТА

Над 80 участници идват за Петата работна среща между бизнеса и местната власт, организирана от АБТТА

Над 80 туроператори, представители на фирми, на общини и журналисти ще гостуват в Ловеч за Петата работна среща между бизнеса и местната власт (23-25 октомври), организирана от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) и от Община Ловеч.
Това съобщи на пресконференция на 11 октомври в Община Ловеч заместник-кметът Венцислав Христов, който следи подготовката за посрещането на гостите. Фокусът на срещата е сътрудничеството между обществения и частния сектор – платформа за устойчиво туристическо развитие.
Събитието ще започне с пресконференция на Управителния съвет на АБТТА и кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова в Бароковите къщи от 10.30 часа.
Официалното откриване е от 11.50 часа в хотел „Ловеч“. Програмата е изпълнена с дискусии на тема управление на туристическите дестинации и презентации на различните общини. Съпътстващата програма предлага запознаване с туристическия потенциал на Община Ловеч, като са включени Катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“, Старата градска баня „Дели Хамам“, Музей „Васил Левски“, Ловешка средновековна крепост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.