30 години от създаването си отбеляза пенсионерският клуб в град Левски

30 години от създаването си отбеляза пенсионерският клуб в град Левски

Пенсионерският клуб в Левски чества юбилейна годишнина – 30 години от началото на организирания живот на хората от третата възраст в града в международния ден на възрастните хора. „В пенсионерския клуб всички се чувстват като едно голямо семейство, което организира и разнообразява живота си за да прогони самотата на голяма част от пенсионерите. Ние заслужаваме този празник ,защото дадохме всичко от себе си и със своите професии преобразявахме нашия свят“, каза при откриването на празника Тотка Личева, учител по професия. Тя проследи развитието на клуба през годините и приноса на председателите на клуба, общината и приятелите за активния, разнообразен и съзидателен живот през годините. Хумористичните сценки за живота на пенсионера в България днес и песните на групите „Здравец” и „Нежни мечти” бяха посрещнати с бурни аплодисменти.
Гости на празника бяха:кметът на Община Левски Любка Александрова, зам.-кметът инж. Кольо Домеников, представители на клуб „Вароша” – Ловеч, клуб „Филип Тотю” – Горна Оряховица, Павлина Златева от Созопол и още приятели на клуба от близо и далеч. Председателят на клуба Димка Първанова честити празника на всички и благодари на кмета Любка Александрова за помощта и подкрепата през годините. Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави всички от сърце, споделяйки, че е респектирана от дейността на клуба и пожела на всички здраве и никога да не губят този 30-годишен младежки дух.
По покана на кмета на общината специален гост за празника беше Андрей Дреников. Известният композитор с многостранни изяви на своя талант – импровизатор, певец, цигулар, пианист, драматичен и комедиен актьор, водещ на музикални предавания – подари за празника на пенсионерите в Левски концерт от своите песни и дискове с техни записи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *