ЧЕЗ Разпределение стартира през септември 40 инвестиционни проекта за обновяване на електроразпределителната мрежа на Западна България.Компанията реконструира два електропровода в област Плевен

ЧЕЗ Разпределение стартира през септември 40 инвестиционни проекта за обновяване на електроразпределителната мрежа на Западна България.Компанията реконструира два електропровода в област Плевен

ЧЕЗ Разпределение стартира през септември 40 инвестиционни проекта за обновяване на електроразпределителната мрежа на Западна България. В столицата се реализират обекти на обща стойност 243 хил. лева. За реконструкция на трафопост и кабелна мрежа ниско напрежение в „Люлин 10“ са заделени общо 95 хил. лева, в район „Слатина“ 61 хил. лева, в район „Триадица“ в същата дейност ще бъдат вложени 36 хил. лева, а в „Младост“ – 28 хил. лева.

30 от стартиращите през септември обекти се реализират извън столицата. В област Монтана се инвестират 442 хил. лева главно в реконструкция на мрежата ниско напрежение.За същата дейност в с. Тополница и с. Шатрово, Кюстендилска област, са предвидени 149 хил. лева. Реконструкцията на мрежата ниско напрежение в с. Гумощник, община Троян, в която ЧЕЗ Разпределение влага 172 хил. лева, е една от основните инвестиции на компанията в област Ловеч, където инвестициите през септември са общо 240 хил. лева. В област Благоевград през септември за присъединяване на нови клиенти са заделени 60 хил. лева.

В област Плевен през септември се реконструират две въздушни линии 20 kV. ЧЕЗ Разпределение ще подменя по тях 43 железорешетъчни стъпба и 339 изолатора. Дейността, за която са предвидени190 хил. лева, е част от подготовката на мрежата в област Плевен за зимния сезон.

ЧЕЗ Разпределение България подготвя електроразпределителната мрежа за предстоящия зимен сезон. Екипи на компанията предприемат съответните дейности, за да гарантират в максимална степен готовността ѝ да посрещне лоши метеорологични условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *