Силен Литекс разгроми Лудогорец-2 с 4-1, Тонислав Йорданов блести с хеттрик и асистенция

Силен Литекс разгроми Лудогорец-2 с 4-1, Тонислав Йорданов блести с хеттрик и асистенция

Литекс разгроми Лудогорец-2 с 4-1 в мач от 6-ия кръг на Втора лига. Оранжевите изнесоха много силна продукция на своя стадион и прегазиха съперника си от Разград в интересен и стойностен сблъсък. В герой на срещата се превърна нападателят Тонислав Йорданов, който отбеляза хеттрик плюс асистенция за попадението на Искрен Писаров. Младокът отбеляза още един гол, но той бе отменен заради пресилена засада.Реферът Малджански не зачете и попадение на Николай Христов с мотива,че халфът е играл с ръка.

Момчетата на Живко Желев започнаха устремно мача и още в 3-та минута Тонислав Йорданов откри резултата след заучено положение при корнер. Малко след това Добромир Бонев от непосредствена близост и на празна врата би в аут. Воле на Христо Кирев от малкия пенал пък мина високо над вратата.

В 51-та минута Йорданов излъга двама и покачи с премерен удар в близкия ъгъл. Гостите намалиха чрез Александров в 64-та минута и двубоят стана още по-интересен. Влезлият като резерва Искрен Писаров обаче предреши изхода му в 89-та минута след извеждащ пас на Тонислав, в продължението талантът сложи точка на спора, оформяйки своя хеттрик за крайното 4-1. Преди това Ангел Лясков изпусна стопроцентова възможност сам срещу вратаря.

След паузата в първенството Литекс гостува на Ботев Враца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *