ЧЕЗ ОТКРИ МОДЕРЕН ЦЕНТЪР ЗА КЛИЕНТИ В СОФИЯ

ЧЕЗ ОТКРИ МОДЕРЕН ЦЕНТЪР ЗА КЛИЕНТИ В СОФИЯ

Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал преряза лентата на модерен център за обслужване на клиенти на компанията в София. Той се намира на площад „Позитано” № 2 и е първият от новите центрове със съвременен интериор и модерна корпоративна визия, които ще допринесат за по-голям комфорт при обслужването на клиентите на ЧЕЗ.

„От стъпването си на българския пазар преди седем години ЧЕЗ инвестира непрекъснато в подобряване на качеството на обслужването. В резултат на това вече предлагаме близо 100 вида услуги, които улесняват нашите клиенти и им пестят време. Искам специално да благодаря на служителите на ЧЕЗ, които се трудиха неуморно за реализирането на този проект и за пореден път доказаха, че са най-ценният актив на компанията,” каза Петър Докладал.
Новият офис на ЧЕЗ е изграден и оборудван в съответствие с най-съвременните тенденции в областта на работата с клиенти. Благодарение на модерната система за повиквания, потребителите могат да разчитат на бързо и качествено обслужване и на персонално отношение, както и веднага да оставят оценка за удовлетвореността от обслужването.
„В центъра, който откриваме днес, сме инвестирали над 200 хил. лева. В него работят 35 служители на дружеството. Гарантираме отлично обслужване на всеки потребител”, заяви Радослав Димитров, директор „Обслужване на клиенти” в ЧЕЗ България.
Новият офис ще работи всеки делничен ден от 8 до 18 часа. Повече информация може да бъде намерена на корпоративния сайт www.cez.bg и на денонощната телефонна линия за обслужване на клиенти 0700 10 010.