Община Тетевен започва реконструкция на водопровода по улица „Иван Вазов“

Община Тетевен започва реконструкция на водопровода по улица „Иван Вазов“

На 21.06.2017г. ще започнат строително-монтажните дейности по проект: „Реконструкция водопровод и сградни водопроводни отклонения по улица „Иван Вазов“, гр.Тетевен от ОК 277 до ОК 434“. Предвидено е реконструкцията на водопровода да обхване площта от пресичането на ул. „Симеон Куманов“ с ул. „Иван Вазов“ (бивша сграда на ТКЗС) и да завърши на ул. „Иван Вазов“ № 169 (при пресечката на ул. „Иван Вазов“ с ул. „Христо Ботев“). Изпълнението на строително-монтажните работи ще бъде разделено на участъци, като първият от тях, предмет на ремонта, ще започне от ул. „Иван Вазов“ № 169.
Сградните отклонения ще се изпълняват до водомерен възел, поради което гражданите следва да осигурят достъп на работната група до същия. По време на изпълнението на отделните участъци ще бъде прекъсвано водоснабдяването до осем часа дневно. При извънредни ситуации, при които се налага прекъсване на водоснабдяването за повече от осем часа, ВиК – Ловеч ще доставя вода с водоноски.
Изпълнението на проекта ще подобри качеството на водоснабдяване за битови нужди с питейна вода.
Умоляваме гражданите да проявят разбиране за създаденото неудобство и да съдействат на работната група, извършваща ремонтните дейности.
На сайта на ВиК Ловеч и Община Тетевен ще се публикува ежедневна информация, относно графика на прекъсването на водата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *