Малка Мис и Малък Мистър Ловеч

Малка Мис и Малък Мистър Ловеч

Модна агенция Интерсаунд с подкрепата на община ЛОВЕЧ, организира за ОСМИ път Конкурсът за детска красота и таланти Малка Мис и Малък Мистър ЛОВЕЧ 2012 за момичета и момчета от 4 до 19 години На 31.05. на откритата сцена в кв. Вароша.Конкурсът за красота и таланти “Малка Мис и Малък Мистър България “ се провежда от 2003г. През цялата година се организират регионални издания в над 30 града , а победителите участват на Националния финал през месец юни в КК Слънчев бряг.
Победителите в Националния конкурс получават правото да представят България на редица международни престижни конкурси като:
“LITTLE MISS WORLD” и “LITTLE MISS EUROPE” в Анталия, Турция, “LITTLE MISS UNIVERSE” в Египет, “PRINCESS OF THE SEA” и “MISS NATIONS” в Бразилия ,”LITTLE MISS GLOBE” в Сингапур , “CINDERELLA INTERNATIONAL” – Лас Вегас и др.
Много ловешки деца са донесли слава на родния ни град и България : Александра Пенкова, Никол Дочева, Ана-Мария Цончева, Даяна Станчева, Десислава Бешкова, която ще представи България в международен конкурс в Доминикана през есента , Цветозара Ангелова, Преслава Ангелова, Преслава Тодорова донесоха престижни титли от международни конкурси, а много други деца са с титли от Националния конкурс. Те ще бъдат членове на Звездното детско жури, което наред с големите ще оценяват участниците в конкурса в Ловеч.
Най-талантливите участници в Ловешкия конкурс ще получат покана за участие в първото издание на Фестивала „НОВИ ЗВЕЗДИ“ , в който жури ще бъдат известни български изпълнители.