Нов туристически сайт предлага цялостна информация за посетителите на общината

Нов туристически сайт предлага цялостна информация за посетителите на общината

Община Троян представи нов портал за туризма, който съдържа цялостна информация за посетителите на общината, свързана с техния престой, рекреация и забавление.
Сайтът www.visit.troyan.bg, създаден за популяризиране на туристическия потенциал на Троян, е разработен със средства от туристическия данък за 2016 г. и с участието на екип от експерти. В него е поместена полезна информация, касаеща всеки един турист – места за настаняване, заведения, информация за Троян и околностите и забележителности, които всеки посетител може да открие в сърцето на Балкана. В сайта са поместени основните ежегодни събития в културния и спортен календар на общината. За удобство на посетителите, има информация за транспорта от и в града. На автобусните спирки в града, пътуващите могат да видят QR код и сканирайки го със своето мобилно устройство, биват насочени към туристическия сайт. В секция „Транспорт“ са вградени филтри, които улесняват пътуващия и помагат за по-бързо намиране на дестинация. Сайтът събира на едно място информацията, която е необходима за планиране и провеждане на един приятен престой в Троян.
Интересен момент е секцията „Къде да се снимам“, която експертите се стремят да популяризира различни зони в града и да предизвика вниманието и интереса на туристите.
За удобство на посетителите на visit.troyan, сайтът е оптимизиран за всички смарт устройства и се чете лесно и удобно независимо дали се ползва телефон, таблет или компютър. И тук Община Троян ще търси обратна връзка и впечатления на туристите, която може да се даде чрез анкетната форма на страницата. Развиването и допълването на интернет страницата продължават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *