БСП за България в Ловеч представи днес листата си от кандидати за народни представители

БСП за България в Ловеч представи днес листата си от кандидати за народни представители

БСП за България в Ловеч представи днес листата си от кандидати за народни представители за парламентарните избори на 26 март. Водач на листата от девет кандидати е журналистът Милко Недялков. Но второ място в листата е Валентина Найденова от Троян, а на трето Цецка Димитрова от Тетевен.
По думите на водача Милко Недялков подредбата на листата е станала чрез тайно гласуване, като е присъствал целия състав от 31 члена.
На провелото се заседание на Националния съвет на партията отвод са си дали бившият кмет на Ловеч и сегашен общински съветник Минчо Казанджиев, Валентина Митева, Христо Марков, Мария Съева, Васил Володиев Василев, Розалина Русинова.
Ние имахме две основни задачи – водачът на нашата листа да е от Ловеч, и това го постигнахме. Втората ни задача беше да предложим балансирана листа – хора от всички общини, с различни професии, за да има силна избирателна активност в полза на БСП за България. Дадох си отвод, защото мога да се включа в кампанията и извън листата. А и ако двамата с Милко Недялков излезем като общински съветници, това няма да е добре за общински съвет- Ловеч, обяви мотивите си за отвода Минчо Казанджиев.
От БСП за България очакват да имат минимум двама депутата от Ловешка област.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *