„Всеки лист хартия е глътка въздух, не го изхвърляйте!”

„Всеки лист хартия е глътка въздух, не го изхвърляйте!”

В офиса на НАП в гр.Ловеч проявяват непрекъснат стремеж към опазване на околната среда.Те подкрепят всяка инициатива за опазване и съхранение на природата. Затова се включиха и в националната кампания на 12 май „Да изчистим България за един ден!” Дъждовното време не отказа служителите от офиса, които почистваха парк-алеята „Баш бунар” в гр.Ловеч. От началото на тази година, в унисон с екологични проекти на медии и организации в цял свят, в НАП гр.Ловеч, както и в други структури на агенцията, стартираха инициатива за разделно събиране и рециклиране на употребявана хартия. Мотото на кампанията е „Всеки лист хартия е глътка въздух, не го изхвърляйте!”. Хартиените отпадъци се събират в специални контейнери.Те са поставени на всички етажи, на които офиса има разположени работни места. Контейнерите са обозначени със специално създадени за кампанията стикери.Кампанията се промотира сред служителите с разлепване на плакати и мейлинг.
Целта на кампанията е да се събира разделно хартията и да се предава за рециклиране, вместо да бъде произволно изхвърляна. Инициативата има за цел и да стимулира ежедневното използване на по-малко количество хартия.
С подобен род начинания Националната агенция по приходите е пример за модерна администрация, която активно е ангажирана с опазването на околната среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *