В ход е текущият ремонт в община Троян

В ход е текущият ремонт в община Троян

ремонтиВ края на месец юни, съгласно процедурите за провеждане на обществена поръчка, Община Троян подписа договор с фирма „МИКРА-КМ“ ЕООД, гр. Ботевград, за изпълнение на текущ ремонт, изкърпване на уличната мрежа на територията на община Троян през 2016 г.
Фирмата изпълнител до момента е извършила изкърпване в гр. Троян с обща площ 6169 м2 и работата продължава. Изкърпени са улиците в северната част на града и централна градска част.
От началото на изпълнение на капиталовата програма са реализирани общо 34 обекта, по-значимите от които: „Преасфалтиране на участък от републикански път III-357 в кв. „Ливадето“, гр. Троян“; „Направа паркинг при сградата на Местни приходи“; „Проектиране и изграждане на улично осветление по ул. „34-ти Троянски полк“ от църква „Света Петка“ до входа на стадиона; „Проектиране и изграждане на парково осветление в градинката на кръстовището на ул. „М. Марковски“ и ул. „Ст. Караджа“ /срещу МБАЛ-Троян/; „Реконструкция на участък от ул. „Д. Василешки“ с. Орешак“.
22 обекта са в процес на изпълнение, като те включват обекти от общинската пътна мрежа, предвидени за асфалтиране и други. Към момента тече процедура за избор на изпълнител за общо 35 обекта, в които влизат основната част от улиците по населените места от общината, предвидени за асфалтиране. За 22 обекта предстои обявяване на процедура. Това са обектите, които са приети на актуализация през месец юли на заседанието на Общински съвет-Троян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *