На едно място троянски производители в рамките на търговско изложение „Произведено в Троян“

На едно място троянски производители в рамките на търговско изложение „Произведено в Троян“

Община Троян и Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата – Орешак организират за първи път търговско изложение „Произведено в Троян“.
Изложението, което ще се проведе от 12 до 15 август 2016 г. в Националното изложение в с. Орешак, в рамките на Традиционния панаир на занаятите „Орешак 2016“, ще събере на едно място производители от общината. Събитието е адресирано към многобройните гости на Традиционния панаир на занаятите, които в продължение на четири дни ще могат да съчетаят посещението на Троянския манастир, по повод храмовия празник, с възможността да си закупят практични стоки и предмети за бита от местните производители.
Амбицията на организаторите е представяне на цялото многообразие на троянската икономика на едно място, един ефективен модел на събитие, съчетаващо в себе си духа на местните традиции с многообразието на местните производители.
В активния туристически сезон и в дните на традиционния панаир, жителите и гостите на троянския регион ще имат възможност да се докоснат до продукцията, произведена в Троян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *